3D figur med forsiden til Spondylitten 2-17

Bli fast leser av Spondylitten for halv pris!

Nå kan du bli leser av Spondylitten for bare 100 kroner resten av året.

Tekst: Trine Dahl-Johansen

Spondylitten gis ut som et medlemsblad i Spondyloartrittforbundet Norge (SpAfo Norge). Det er et landsdekkende magasin hvor du får informasjon om nytt vedrørende de ulike spondyloartrittdiagnosene.

Normalt sett koster det 200 kroner for et års medlemskap, men fra 1. juli betaler du bare 100 kroner.

Dersom du ønsker å få tilsendt de to bladene som allerede har kommet ut i år, koster de 50 kroner per stk + porto. Skriv en melding om det i skjemaet når du melder deg inn, så kan vi legge det til på fakturaen. Bladene blir sendt deg så snart du har betalt.

For å bli fast leser kan du enkelt melde deg inn på spondylitten.no, eller sende en epost til medlemskontakten vår. Husk da å oppgi navn, adresse, telefon, epostadresse og fødselsdato.

MELD DEG INN HER!

3D-mann som holder opp forsiden på Spondylitten 4-16

Medlemsfordeler

  • Du får fire medlemsblader per år. Du mottar bladet ved første ordinære utsendelse etter at betalt kontingent er registrert.
  • Som betalende medlem får du også tilgang til alle medlemssakene på nettsiden Spondylitten.no. De handler blant annet om rettigheter, lover og regler, særfradrag på skatten, sex og samliv, medisinbruk, diagnosekoder og hjelpemidler.
  • I tillegg til å gi deg nyheter fungerer nettstedet som et oppslagsverk for de som ønsker å sette seg grundigere inn i hva spondyloartritter er og alt det som følger med en slik sykdom.
  • Har du spørsmål, kan du sende oss dem og få svar på e-post.
  • Vi har også likepersontelefonen, SpAfo Hjelper Deg 412 04 200, som du kan ringe om du lurer på noe.

Kunnskap gjør deg trygg

Når man har en kronisk sykdom er det viktig å holde seg oppdatert om sykdommen sin og saker som gjelder revmatikere generelt. På den måten kan du ha en god dialog med de som behandler deg, og være trygg på at du gjør de beste avgjørelsene om hvordan du skal ha det.

Vi mener kunnskap om egen diagnose og rettigheter er essensielt for å ha god livskvalitet.

Bilde av de fire forsidene til Spondylitten i 2016

Spondylitten kommer ut fire ganger i året. Dette er utgavene fra 2016. Fotomontasje

Noen av de temaene Spondylitten skriver om er forskning, medisiner, behandlingsformer, trening, rettigheter, interessepolitikk/sosialpolitikk, arbeidsliv, nytt fra NAV, samt revmatikerarbeid nasjonalt og internasjonalt.

Vi er også opptatt av å gi leserne tips om hvordan man kan leve godt, til tross for at man har en kronisk lidelse.

HUSK AT DU KAN LASTE NED INFORMASJONSHEFTET OM SPONDYLOARTRITT GRATIS HER

Dele kunnskap

Spondyloartrittforbundet Norge (SpAfo Norge) er en frivillig pasientorganisasjon som formidler kunnskap om alle forhold rundt det å leve med spondyloartritt og spondyloartrittlignende sykdommer.

Spondylitten, som før het Bekhterever’n, har historie over 30 år tilbake innenfor bekhterev- og spondyloartrittarbeidet i Norge. Vi har jobbet med pasientrettet informasjonsarbeid hele tiden.

Vårt arbeid består av å dele kunnskap og jobbe interessepolitisk via kanaler som medlemsbladet Spondylitten, nettsiden vår spondylitten.no og i sosiale medier.

Arbeidet er grenseoverskridende og består av et nettverk av pasienter, pårørende og helsepersonell. Vi har fokus på å forbedre livskvaliteten for pasientene og deres familier som er rammet av spondyloartritt – en ny samlebetegnelse for flere ulike diagnoser.

En god støttespiller

Vi ønsker å være en støttespiller for de med disse spondyloartrittdiagnosene og gi dem kunnskap som kan gjøre det lettere å mestre det å leve med en slik kronisk sykdom. På denne måten vil vi inspirere og motivere til å gi økt livskvalitet gjennom hele livet.

Alle medlemmene i styret og redaksjonen har jobbet i mange år med pasientrettet informasjonsarbeid og alle har kunnskap om det å leve med kronisk sykdom i hverdagen. De er derfor også gode likepersoner som kan dele sine erfaringer, selv om de ikke er medisinskfaglig utdannet.

BLI FAST LESER AV SPONDYLITTEN FOR BARE 100 KRONER UT ÅRET!

Husk å følge Spondylitten på facebook!