To figurer med en mobiltelefon med forsiden av Spondylitten 1-19 inni

Nå får du Spondylitten også i digital versjon!

I dag sender Spafo Norge ut et ferskt nyhetsbrev med tilgang til vår aller første digitale utgave av Spondylitten! Nettutgaven vil være en gratis tilleggstjeneste for alle de som er medlemmer og ønsker å lese bladet elektronisk.

Tekst: Trine Dahl-Johansen

Spondylitten er nå inne i sin 35. årgang og vi har lenge hatt et stort engasjement på nett og i sosiale medier. Selve bladet har imidlertid vært kun på papir. Mange har fortalt oss at de storkoser seg med å få magasinet i postkassen og leser det fra perm til perm.

– Noen av leserne våre har imidlertid uttrykt ønske om muligheten for å kunne lese medlemsbladet til Spafo Norge digitalt, så vi har jobbet iherdig for å finne en løsning som kan fungere godt til dette, forteller styremedlem Morten Ruteig.

LES OM INNHOLDET I DEN NYESTE UTGAVEN AV SPONDYLITTEN HER

Mann med nettbrett med forsiden av Spondylitten 1-19 på

Leseversjonen er tilgjengelig for de som mottar nyhetsbrev. Illustrasjon: Antonio Guillem/Dreamstime.com, Fotomontasje: TDJ Media

Nyhetsbrev

Spafo Norge ønsker å finne ut hva dere lesere liker best, og hvordan dere ønsker at vi skal formidle informasjon og magasinets innhold til dere. Derfor vil organisasjonen nå gi medlemmene flere alternativer dere kan vurdere fremover.

– Vi vil derfor tilby en nettutgave til medlemmene våre. Vi startet med å sende ut bladet som lenke via et nyhetsbrev, forklarer han.

Etter første runde med nyhetsbrevene har Spafo Norge imidlertid funnet ut at det er mer hensiktsmessig for alle om det er et fast sted man kan finne de digitale utgavene. Vi jobber derfor nå med å lage en løsning på nettsiden vår, hvor medlemmene kan logge inn og finne de digitale utgavene som er tilgjengelig.

Den digitale utgaven er laget slik at den kan leses på alle digitale plattformer, siden vi vet at mange av brukerne av nettsiden vår benytter mobil og nettbrett når de leser artikler hos oss.

LES OGSÅ: Dette er de mest leste artiklene på Spondylitten.no

Har vi e-postadressen din?

Vi har fortsatt mange medlemmer vi ikke har e-postadressen til, eller den vi har i medlemssystemet er gammel. Har du ikke mottatt e-post fra Spafo Norge og Spondylitten det siste halve året er den trolig ikke registrert hos oss. Det kan også være e-postene har havnet i søppelposten, så sjekk der også. Dersom du ønsker informasjon fra oss digitalt, faktura elektronisk etc. kan du sende en e-post med din korrekte e-postadresse til medlemsansvarlig.

Bli fast leser

Spondylitten er et medlemsblad utgitt av Spafo Norge. Det koster 200 kroner for et helt år og du får fire utgaver tilsendt – og nå også som digital lesefil. Bladet er landsdekkende og har i tillegg til medlemslesere en rekke abonnenter fra organisasjoner, sykehus, apotek, fysikalske institutt og legekontor. Alle landets revmatologer får også bladet tilsendt.  Vil du bli fast leser kan du gjøre det her

Skjermbilde av to sider av digitale versjonen

Leseversjonen er tilgjengelig for de som mottar nyhetsbrev.

Denne artikkelen ble revidert 24.05.19