Redaksjonen

Redaksjonen til Spondylitten består av ildsjeler på frivillig basis, samt både faste skribenter og sporadiske bidragsytere. Redaktør er Trine Dahl-Johansen.

Både i bladet og i nettutgaven ønsker vi å gi deg som leser god kunnskap om det å leve med kronisk sykdom, så hverdagen kan bli litt lettere. Når du kjenner rettighetene dine, behandlingsmuligheter og har god informasjon om diagnosen din, blir det også lettere å ha en god dialog med de som skal behandle deg.

I tillegg vil vi gi deg nyheter innen forskning, medisiner, behandlingsformer, politikk, arbeidsliv og NAV og holde deg oppdatert på generelle ting som skjer i revmatikerverdenen.

Kontakt oss på e-post spondylitten(att)spafo.no eller på telefon 482 53 810.

Bilde av Trine Dahl-Johansen smilende i en trapp

Trine Dahl-Johansen er redaktør for blad og nett

Nettsiden spondylitten.no gir deg nyheter og aktuelt stoff om de ulike spondyloartrittdiagnosene. Der vil du finne saker fra medlemsbladet Spondylitten. Noen av sakene vi legger ut er forbeholdt medlemmene våre. Vi ønsker å ta godt vare på våre faste lesere, så noen artikler får bare de som har betalt medlemskapet sitt tilgang til via en egen innloggingsfunksjon.

I tillegg fungerer nettstedet som et oppslagsverk for de som ønsker å sette seg grundigere inn i hva spondyloartritter er og alt det som følger med en slik sykdom.

Vi bruker også facebooksiden Spondylitten til å nå ut med relevant informasjon og kunnskap. Spondylitten har også egen konto på Instagram, Twitter og en YouTube-kanal som du kan følge med på.

Kontakt oss på e-post spondylitten(att)spafo.no eller på telefon 482 53 810.

Grå figur med forsiden av Spondylitten

Tips oss!

Redaksjonen ønsker å skrive saker som leserne er opptatt av. Fortell oss hva DU gjerne vil lese mer om!

Kanskje du vet om en god nyhetssak? Eller du kjenner noen som vi burde skrive om?

Det kan også være en sak som opprører deg, eller et emne du gjerne vil lære mer om.

TIPS OSS! spondylitten@spafo.no

Lik oss!

Vi er aktive i sosiale medier og deler nyheter fra Spondylitten.no der. Vi deler også nytt og nyttig fra andre nettsteder.

Send oss gjerne et tips om DU ser noe du mener vi bør dele videre.

Har du tid og lyst til å hjelpe til med dette frivillige arbeidet må du gjerne ta kontakt med oss!

FØLG SPONDYLITTEN PÅ FACEBOOK!

Vil du bidra?

Det er gøy å lage Spondylitten! Vi skjønner at ikke alle kan forplikte seg til å sitte fast i en redaksjon. Hos oss kan du bidra når du har tid og overskudd. Du liker kanskje å skrive, ta bilder, eller holde på med sosiale medier? Da har vi bruk for DEG! Vi er på jakt etter folk fra hele landet, som kan være med og bidra på frivillig basis.

KONTAKT OSS! TLF 482 53 810
Del gjerne!